Elke laatste donderdag van de maand, om 16u00, vindt er in onze burelen te Oosterzele, Houtemstraat 25, een open beeldschermexamen VCA Basis, VCA Leidinggevenden, VCA VIL plaats in de talen Nederlands - Frans - Engels - Roemeens - Pools - Turks Italiaans.

Voor méér inlichtingen kunt u telefonisch contact opnemen met Els (Tel:09/362 04 40) of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BOEI neemt als onafhankelijk examencentrum op een adequate en objectieve wijze examens af in functie van de eindtermen van de door u georganiseerde opleiding met mogelijkheid tot certificatie.

U bent een bedrijf en wilt voor uw interne en externe opleidingen examens organiseren met mogelijkheid tot certificatie.

U bent een opleidingscentrum en wilt voor het certificeren van uw examens gebruik maken van een onafhankelijk examencentrum.