VOL

Elke laatste donderdag van de maand, om 16u30, vindt er in onze burelen te Oosterzele, Houtemstraat 25, een open beeldschermexamen VCA Basis, VCA Leidinggevenden, VCA VIL plaats in de talen Nederlands - Frans - Engels - Roemeens - Pools - Turks Italiaans.

Voor méér inlichtingen kunt u telefonisch contact opnemen met Els (Tel:09/362 04 40) of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

inschrijven kan via deze link.

VEILIGHEID VOOR Operationeel LEIDINGGEVENDEN - VCA

Vermits Boei bvba goedgekeurd is door BeSaCC-VCA als examencentrum, werken wij dan ook uitsluitend met de Belgische vragen voor de examens in het kader van VCA. De vragen werden op 1 april 2008 opnieuw aangepast door de vzw BeSaCC-VCA.

Deze examenvragen zijn geheim en worden als dusdanig ook behandeld.

Voor elk examen wordt een selectie gemaakt uit de 2 reeksen die BeSaCC aanbiedt.

Operationeel leidinggevenden zijn personen wier beslissingen een rechtstreekse invloed hebben op materiaal, gereedschappen, werkmethodes, planning, bezetting, timing en organisatie op de werkvloer.

Het examen VOL-VCA mag enkel schriftelijk worden afgelegd en bestaat uit 70 meerkeuzevragen met drie antwoordmogelijkheden. Het examen kan maximaal 2u20min. duren. Hier worden geen voorleesexamens toegestaan, omdat van een leidinggevende wordt verwacht dat hij voldoende kan lezen/schrijven om te voldoen aan dit examen.

Examenvragen zijn beschikbaar in Nederlands, Frans en Engels. Andere talen zijn niet beschikbaar, omdat een van leidinggevende wordt verwacht dta hij minstens één van bovenstaande talen voldoende spreekt.

Het examen voor leidinggevenden en intercedenten uit de uitzendsector VIL-VCU

Uitzendconsulenten en leidinggevenden van een VCU-gecertificeerd kantoor moet het certificaat VIL-VCU kunnen voorleggen.

Het examen VIL-VCU mag enkel schriftelijk worden afgelegd en bestaat uit 72 meerkeuzevragen met vier antwoordmogelijkheden.

De examenduur is vastgesteld op maximaal 2u24 minuten.

Examenvragen zijn beschikbaar in Nederlands en Frans.