Basis

Elke laatste donderdag van de maand, om 16u30, vindt er in onze burelen te Oosterzele, Houtemstraat 25, een open beeldschermexamen VCA Basis, VCA Leidinggevenden, VCA VIL plaats in de talen Nederlands - Frans - Engels - Roemeens - Pools - Turks Italiaans.

Voor méér inlichtingen kunt u telefonisch contact opnemen met Els (Tel:09/362 04 40) of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

inschrijven kan via deze link.

BASISVEILIGHEID - VCA

Vermits Boei bvba goedgekeurd is door BeSaCC-VCA als examencentrum, werken wij dan ook uitsluitend met de Belgische vragen voor de examens in het kader van VCA. De vragen werden op 1 april 2008 opnieuw aangepast door de vzw BeSaCC-VCA.

Deze examenvragen zijn geheim en worden als dusdanig ook behandeld.

Voor elk examen wordt een selectie gemaakt uit de 7 reeksen die BeSaCC aanbiedt.

Het schriftelijk examen B-VCA

De correcte naam voor dit examen is "Basisveiligheid voor Operationele medewerkers". Dit betreft dus enkel de arbeiders of andere personen die op een werf of bij de opdrachtgever werken uitvoeren of controlerende opdrachten hebben. Personen die metingen doen, mangatwachten en ook meewerkende ploegbazen horen hierbij.

Het examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen met telkens 3 antwoordmogelijkheden. De kandidaat heeft maximaal 1u20min. om het examen af te leggen.

Het voorleesexamen B-VCA

Het voorleesexamen is een schriftelijk examen waarbij de vragen worden voorgelezen. Zowel de vragen als de antwoorden worden twee keer luidop voorgelezen. Voor de rest wordt het examen in gevuld/verwerkt zoals een schriftelijk examen.

Wij raden dit examen aan voor mensen die problemen hebben met (Nederlands, Frans,...) lezen.

Meertalig!

Nederlands, Frans, Engels, Roemeens, Pools en Turks

Examens kunnen worden afgelegd in meerdere talen. inlichtingen op aanvraag
(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onderwerp "anderstalige examens")